Αρχική Σελίδα

SHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Οθόνη 15,6 ίντσας LCD για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οθόνη 15,6 ίντσας LCD για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δύο ετών συνεργασίας, εκτιμάμε την ποιότητα και την υπηρεσία σας πάρα πολύ. Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για πολύ καιρό.

—— Luis

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια των ετών και παρέχοντας σε μας τέτοια υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες.

—— Alois

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το Shen η Co. τεχνολογίας επίδειξης Huichang, το ΕΠΕ το 2010, το εργοστάσιό μας βρίσκεται σε Shenzhen Κίνα, το οποίο είναι εξειδικευμένο στην παροχή της οθόνης lap-top LCD, το βαθμό ποιότητα A/A+ και αρκετά ανταγωνιστική τιμή.

   

  Με περισσότερο από την εμπειρία και τις προσπάθειες 8 ετών σε αυτήν την περιοχή, η επιχείρησή μας έχει χτίσει τις σταθερές συνεργασίες με πολλές διάσημες επιχειρήσεις που όλες γύρω από να παράσχουν την καλύτερη υπηρεσία όλη την ώρα.                                                              

   

  Αποθήκη εμπορευμάτων που βρίσκεται αποστολή και στην ηπειρωτική χώρα του HK και Shenzhen Κίνα, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες για να τακτοποιήσει την έγκαιρη και convenienty. Επίσης πρέπει να παρουσιάσουμε room&shop στον ηλεκτρονικό κόσμο Huaqiang σε Shenzhen, τα πιό improtant μέρη υπολογιστών που ανταλλάσσουν το κέντρο στον κόσμο. SHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTDSHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTD

 • OEM / ODM
 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
SHENZHEN HUICHANG DISPLAY TECHNOLOGY CO., LTD

Τηλ.:: 86-755-82761412

Φαξ: 86-755-82761412

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)